Hondentaxi

Canis Familias introduceert de Hondentaxi voor de regio Velp.

Ingeval u geen (geschikte) auto bezit, geen tijd heeft of gewoon geen zin hebt, kunt u Hondentaxi Canis Familias inschakelen.

Bijvoorbeeld voor een consult bij de dierenarts, een trimbeurt bij de trimsalon, het ophalen van uw puppy bij de hondenfokker, het volgen van een hondentrainig bij de hondenschool of in geval uw hond naar een pension of ander opvangadres moet worden gebracht. Of alleen maar om iets op te halen of weg te brengen, bijvoorbeeld een groot hondenhok.

Bij bezoeken aan de dierenarts of trimsalon kan uw hond eventueel worden begeleid. Na de behandeling wordt deze dan meteen weer thuisgebracht. Als u het geld vooraf meegeeft, kan het bezoek voor u worden afgerekend.

Canis Familias Hondentaxi is beschikbaar voor de inwoners van de regio Velp.

De Hondentaxi is beschikbaar van:
maandag t/m vrijdag – 08.00 – 11.00 uur & 16.00 – 23.00 uur
zaterdag en zondag – 08.00 – 23.00 uur
Overige tijden op aanvraag.

  Tarieven (met start of eindpunt Velp)

Velp & Rozendaal & Presikhaaf Oost
Rheden & Presikhaaf West & Arnhem Noord Oost
Arnhem Noord-West/Centrum/Zuid-Oost
Huissen & Westervoort
Arnhem Zuid-West & Oosterbeek

Enkel

6,00
7,50
10,00

12,50

Retour

12,00
15,00
20,00

25,00

Voor ritten welke niet starten of eindigen in Velp geldt eventueel een aangepast tarief.

– In geval van retour is een kwartier wachtttijd/begeleidingstijd bij de prijs inbegrepen.
– Elk kwartier extra kost € 2,50
– Bedragen zijn incl. BTW en dienen vooraf kontant te worden voldaan

Voor doordeweekse dagen dient de Hondentaxi minimaal 1 dag van tevoren te worden gereserveerd. Voor het weekend uiterlijk op de vrijdagavond.

Graag verzorgt Canis Familias het transport van uw hond ook landelijk en internationaal waarbij de voorwaarden individueel kunnen worden overeengekomen.

Hondentaxi Canis Familias kan niet worden ingeschakeld bij spoed- of ongevallen. Hiervoor kunt u terecht bij de dierenambulance. Op verzoek dient u een geldig hondenpaspoort te kunnen overleggen.

Hondentaxi Canis Familias is een deeltaxi. D.w.z. dat de bestelde rit voor uw hond eventueel in combinatie wordt uitgevoerd met een rit voor een andere hond. Hierdoor zal in voorkomende gevallen een rit kunnen worden geweigerd indien de hond slecht gesocialiseerd, gewond of loops is.